Kasteelloop Loppem by night!    zaterdag 18 januari 2020

De 4de editie van dit loopevenement gaat ook dit jaar door aan het kasteel en park van Loppem.  Voor het eerst wordt de loop op zaterdagavond georganiseerd. Wees gerust: we sturen jullie niet in het donker op pad, het volledig parcours wordt volledig verlicht en zorgt voor een gezellige sfeer.  
NIEUW dit jaar -->  elektronische tijdsregistratie! 
 
Er zijn diverse mogelijkheden om deel te nemen. Vooraf inschrijven is echter noodzakelijk!
 
KIDSCROSS: Om 18 uur is er de Kidscross voor kleuters en kinderen van het eerste tot en met het zesde leerjaar. Er is een categorie voor jongens en meisjes. Er zijn afzonderlijke wedstrijden voor de kleuters (400 meter), het 1ste-2de leerjaar (400 meter), het 3de-4de leerjaar (800 meter) en het 5de-6de leerjaar (800 meter).  Deelname is gratis maar inschrijving wel noodzakelijk.
KASTEELCROSS: Om 19 uur is er dan de wedstrijd (Kasteelcross) voor iedereen ouder dan 12 jaar over een afstand van 7,5km ofwel 5 rondes van 1,5 km. Opnieuw is er een opsplitsing tussen mannen en vrouwen. Deelnameprijs is 8 EUR.
JOGGING: Om 19 uur is er tevens de jogging (geen wedstrijd) voor alle sportievelingen en iets minder sportievelingen.  Deelnemers lopen een aantal rondes van 1,5 km naar keuze, met een maximum van 5 rondes of 7,5 km.  Deelname is GRATIS t.e.m. 12 jaar en 8 EUR voor iedereen ouder dan 12 jaar.
Alle deelnemers kunnen achteraf weer opwarmen met lekkere soep en brood.
 
De rugnummers kunnen afgehaald worden vanaf 17.30 uur aan de ingang van het kasteel, ingang manège.
Er is ook een vestiaire voorzien.
 
Klik hier om in te schrijven!  Twijfel niet langer... gewoon doen!!
 
Hopelijk tot 18 januari!!!
Groeten,
Feestcomité Loppem